Financieel management als operationeel
en strategisch instrument

In deze tweedaagse masterclass krijgt u diepgaand inzicht in de werking van financieel management als operationeel en strategisch instrument.

Het programma is gericht op het verbinden van de plannen van de onderneming met de wensen van vermogensverschaffers, het optimaal financieren van (delen van) de organisatie en het besturen en beheersen van de financiële processen binnen de organisatie:

  • Voor interne sturing, prestatiemeting en control.
  • Om de waarde van de onderneming te laten groeien door het perspectief van vermogensverschaffers mee te nemen in (des)investeringsbeslissingen.
  • Bij het ophalen van verschillende vormen van kapitaal.

➜ 17 PE-uren NBA

 

 

Inhoud

We maken gebruik van business cases om de praktijk zo effectief mogelijk na te bootsen en uw leerdoelen te bereiken. Zo leert u hoe u resultaat kan behalen en beïnvloeden met kostprijsberekeningsmethoden, financieringskeuzes, financiële planning en budgettering.

De experts

prof. dr. Dennis Vink

Prof. dr. Dennis Vink

dr. Mike Nawas

Dr. Mike Nawas

drs. Cees Koomen

Drs. Cees Koomen

 

 

Voor wie?

U beschikt over kennis van financieel management. U bent CFO, financieel directeur, algemeen directeur met een goede kennis van financieel management, financieel manager, controller, risk manager, hoofd treasury, hoofd planning & control, consultant, fiscaal adviseur of accountant in business.

Reacties deelnemers

"Boeiend van begin tot eind"

"Lastige maar interessante materie."

"In korte tijd veel bijgespijkerd."

beoordeling masterclass
Executive Finance magazine cover

Gratis abonnement Executive Finance

Deelnemers ontvangen een gratis halfjaar abonnement op Executive Finance.

Deel deze Masterclass